L’Ajuntament lliura els lots als guanyadors de la 5a. campanya comercial “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”

Lliurament dels lots (Autor: Aj. Mollerussa)

Lliurament dels lots (Autor: Aj. Mollerussa)

 

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora responsable del Pla de Barris, Imma Casanella, del delegat de la Cambra de Comerç de Mollerussa, Josep Anton Gaya, i del president de l’Associació de Mollerussa Comercial, Àlex Català, ha lliurat aquest matí els premis de la cinquena campanya de dinamització comercial “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”, que es van sortejar el passat dimarts 30 de juny.

Aquesta iniciativa, que a Mollerussa s’ha dut a terme per segon any connectiu, té la finalitat de potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat i està impulsada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. En total, han estat 153 els establiments de Mollerussa que hi han participat, el 65,38% dels quals són a la zona del Pla de Barris. Per altra banda, els establiments han aportat un total de 102 productes o serveis del seu establiment, que s’han organitzat en 15 lots diferents també sortejats el passat 30 de juny.

Carles Baró, de Mollerussa, amb una butlleta dipositada a la perruqueria Efectes Perruquers, ha estat el guanyador del lot de productes i serveis que podrà gaudir en 10 municipis; Beatriz Núñez, de Bellpuig, amb una butlleta de la merceria Repunts, ha obtingut el segon premi; Cande del Valle, també de Mollerussa, amb una butlleta dipositada a l’establiment Original, ha estat la guanyadora del tercer premi; Mònica Nadal, d’Agramunt, amb una butlleta de l’establiment Captivate Shops, ha obtingut el quart premi i, finalment, Pedro Abadias, del Palau d’Anglesola, ha estat l’afortunat del cinquè premi per una butlleta dipositada a l’establiment de pintura i decoració Bernaus.

En el decurs de la roda de premsa l’alcalde, Marc Solsona, ha comentat la importància del desenvolupament del Pla de Barris per Mollerussa. Tot i que ha assenyalat que actualment se n’ha executat només el 8,19% del total, cal tenir en compte que el 49% és execució d’obra que no s’ha pogut tirar endavant per manca de subvenció de la Generalitat. No obstant això, s’ha mostrat convençut que a partir del 2016 “s’obrirà l’aixeta de la inversió i aleshores podrem tirar endavant molta part del Pla de Barris”. A més a més, ha comentat que de la inversió d’1M€ prevista per millorar els carrers de la ciutat,el 26% del total dels 152 carrers que hi ha a Mollerussa estan dins el Pla de Barris, la qual cosa significa que aquest milió d’euros pot tenir un increment significatiu en el seu total, ja que la Generalitat aporta el 50% del total de l’obra executada i, per tant, ens en podem anar a la ratlla del’1,5€ d’inversió en la millora dels carrers.

Solsona finalment ha comentat que, a través de les diferents butlletes i dels mateixos guanyadors, es pot comprovar com l’entorn d’influència de Mollerussa va molt més enllà de la comarca i, per tant, ens hem de felicitar tots de l’èxit de la campanya i de la bona promoció que s’ha fet de la ciutat, i ha fet un agraïment als establiments que hi han participat, així com a la Delegació de la Cambra de Comerç i a l’Associació de Mollerussa Comercial per la seva implicació i la seva voluntat de col·laboració.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.