L’Ajuntament obre avui les piscines municipals

PISCINES 1

Mollerussa ha donat avui el tret de sortida a la temporada d’estiu de les piscines mantenint els mateixos preus en els abonaments, que costen 40 euros pels adults, mentre que el de joves d’entre 12 i 17 anys, és de 30 euros i l’infantil, de 23 euros. Val a recordar que, a banda d’aquests tres que són els més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres modalitats. que diferencia el carnet per al públic jove d’entre 12 i  17 anys de l’infantil i el d’adults.

L’horari d’obertura serà de 10.30 del matí a les 20.30 del vespre el mesos de juny, juliol i primera quinzena d’agost i fins a les 20 hores els darrers dies d’agost i els dies de setembre. L’accés es fa a través d’una polsera de xip que ja es va instaurar fa dues temporades i que s’activa en funció dels tipus d’abonament que es contracta.

Així mateix i com ja es va fer la temporada passada, les inscripcions als cursos d’estiu, que es realitzaran des del 25 de juny al 3 d’agost, es podran fer presencialment o també a través del web de l’equipament www.piscinamollerussa.com Els preus dels cursos oscil·len entre els 17,40 i els 51,20 euros en funció de l’opció escollida. Hi ha previstos una trentena de grups a través d’una dotzena de modalitats de curs diferents.

Sessions lúdiques de fitness aquàtic

D’altra banda, també s’han programat 3 sessions lúdiques de fitness aquàtic, les quals a través d’un monitor especialitzat, s’oferiran de manera gratuïta als usuaris de la instal·lació. Les sessions, que seran en dissabte i a partir de les 7 de la tarda, s’han programat per al 30 de juny i els 14 i 28 de juliol.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.