L’Ajuntament obre demà la pista d’atletisme i els circuits d’autocròs i automodelisme amb cita prèvia i mesures

pista atletisme amb cartell

L’Ajuntament obre a partir de demà la pista d’atletisme i els circuits d’autocròs i automodelisme, ubicats tots tres al Parc de la Serra. L’accés serà amb cita prèvia i per concertar-la caldrà fer-ho a través dels clubs que els gestionen en cada cas.  Així mateix, s’han establert un seguit de mesures a complir com és l’aforament així com que es tracti de fer una pràctica individual respectant les mesures de distància recomanades, mesures totes elles que estaran detallades en cartells informatius a cada una de les instal·lacions.

En el cas de la pista d’atletisme, l’aforament serà de 18 persones alhora. Els vestuaris i els serveis romandran tancats i cada usuari s’haurà de dur el material per als entrenaments. Així mateix, l’espai per a la pràctica del salt d’alçada estarà, de moment, tancat.

Pel que fa al circuit d’autocròs i el d’automodelisme, l’aforament serà de 6 vehicles en el primer cas i de 8 persones en el segon. En ambdós circuits, calda que es procedeixi a la desinfecció de les superfícies un cop acabada la pràctica esportiva, que ha de ser individual.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.