L’Ajuntament obre dilluns 15 la piscina coberta i els pavellons municipals amb cita prèvia i per a ús esportiu

piscina coberta 1

L’Ajuntament obre a partir de dilluns dia 15 la piscina municipal coberta i també els pavellons esportius amb cita prèvia i només per a ús esportiu. També s’activa el Camp Municipal d’Esports però, en aquest cas per a fer ús les oficines i no per activitat esportiva que no està prevista que es reprengui fins a finals de mes.

Pel que fa a la piscina coberta, s’obre en l’horari habitual però sempre establint cita prèvia trucant al telèfon 973-710143 amb 48 hores d’antelació. L’aforament permès màxim és de 15 persones cada hora, motiu per al qual s’establiran franges d’ús d’una hora d’estada al recinte per evitar aglomeracions a les entrades i sortides. Així mateix, només es podrà fer ús de les dutxes a l’entrada a la piscina però no a la sortida, els vestidors es podran utilitzar per canviar-se però s’habilitarà un espai per deixar les bosses i els objectes personals i així deixar lliures els vestidors perquè que es puguin fer les pertinents desinfeccions. Tampoc es prestarà material sinó que caldrà portar-lo de casa. L’horari d’apertura d’aquest equipament és de dilluns a divendres de dos quarts de 7 de la nit a dos quarts d11 de la nit de dilluns a divendres mentre que dissabte és de 8 a 2 del matí i diumenge de 9 a 2.

Quant als pavellons municipals, l’horari d’apertura serà de les 4 a les 8 de la tarda de dilluns a divendres i també amb cita prèvia que els clubs esportius usuaris de les instal·lacions acordaran directament  amb la regidoria d’Esports. Els grups màxims seran de 15 persones alhora complint la normativa i no es podrà fer ús ni de les dutxes ni dels canviadors.

L’apertura d’aquests equipaments a partir de dilluns s’ha anunciat en la reunió del Comitè d’Emergència d’avui en la qual també s’ha informat que s’està treballant per tenir a punt el recinte de les piscines d’estiu per quan sigui possible obrir-les.

La reunió també ha servit per actualitzar les dades sanitàries de l’efecte de la pandèmia a Mollerussa, on a hores d’ara hi ha 71 persones amb coronavirus. La xifra de persones que han perdut la vida per la malaltia en manté en 10 mentre que les curacions ja són 22, segons dades facilitades pel CAP.

Així mateix, s’ha insistit en la necessitat de seguir amb el patrullatge de reforç per part de la Policia Local durant el cap de setmana i en les zones enjardinades de la ciutat.

També s’han donat a conèixer les darreres dades del programa Ajude(M)ollerussa a través del qual ja s’han dut a terme un total de 560 trucades que han derivat en 55 actuacions directes.


Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.