L’Ajuntament obre una nova temporada de l’Espai Municipal de Joc

Ubicat al solar de la pista de bitlles i pensat com un espai de joc segur, estarà obert cada dia de dilluns a diumenge de 5 a 8 de la tarda fins al mes d’octubre

L’Ajuntament de Mollerussa obre una nova temporada de l’Espai Municipal de Joc, ubicat al solar de la pista de bitlles, per oferir-lo com a espai segur i equipat per als infants de fins a 13 anys perquè hi puguin jugar a pilota i fer-hi diferents activitats de lleure. Estarà obert cada dia de dilluns a diumenge de 5 a 8 de la tarda, tot i que no estarà vigilat ni conduït amb monitoratge.

Aquesta iniciativa, que ja fa dos anys que es porta a terme a través del programa Juga i mou-te amb responsabilitat, sorgeix de la necessitat detectada a través del Pla de Civisme per afavorir el joc responsable i millorar la convivència en places i carrers de la ciutat. La zona, que llueix un rètol amb normativa específica d’ús, també és un dels dos espais lliures de fum de la ciutat juntament amb la plaça d’Àngel Bonvehí, en el marc d’una iniciativa impulsada per l’Associació Contra el Càncer de Mollerussa.

Es tracta de la primera fase d’aquest programa la qual es completarà durant el mes de maig amb la dinamització d’un espai de joc per a infants de fins a 13 anys cada divendres de 6 a 8 de la tarda a les places del centre urbà conduït per dues monitores amb armilles identificatives. Durant el mes de juny, l’activitat, que té per objectiu oferir un espai alternatiu de joc amb activitats de lleure educatiu com gimcanes, jocs sensorials o tallers diversos per treballar el civisme entre els infants, s’ampliarà a dues tardes amb la incorporació dels dimecres.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.