L’Ajuntament obrirà els serveis progressivament a mesura que es pugui garantir la seguretat tot i entrar a la Fase 1

MERCAT 8

L’Ajuntament anirà obrint progressivament els equipaments públics a mesura que es puguin garantir totes mesures de seguretat necessàries i també tenint en compte la urgència de prestar el servei. Així, encara que Mollerussa entri a partir de dilluns a la Fase 1 en la qual es permet obrir equipaments com la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, el Museu de Vestits de Paper o el Teatre L’Amistat, aquests encara romandran tancats seguint recomanacions tant de la Generalitat com també el criteri de necessitat.

Pel que fa al mercat setmanal, el pròxim dimecres es continuarà fent encara amb les mateixes condicions que ahir, primer dia de celebració després de dos mesos. D’aquesta manera, només hi haurà 25 parades de producte fresc, planter i alimentació dins un perímetre delimitat que ocuparà les places de l’Ajuntament, del Pla d’Urgell i Major.

Així s’ha informat en la reunió periòdica del comitè d’emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, on s’han actualitzat les dades mèdiques pel que fa al nombre de casos positius registrats que es mantenen en 37 persones, dues de les quals són persones que segueixen aïllades en un centre residencial de la ciutat. També cal destacar que 7 persones han perdut la vida a causa del virus mentre que són 13 les persones que han aconseguit curar-se, segons dades facilitades pel CAP de Mollerussa.

Pel que fa al control del seguiment de les mesures de confinament a la via pública, la Policia Local no ha aixecat cap acta des de dilluns passat tot i que s’han realitzat nombrosos avisos a la ciutadania perquè respectin les franges horàries per a les sortides permeses. També s’ha recordat la necessitat de circular sempre per la dreta per garantir la seguretat quan es faci esport o es passegi tant per la Banqueta del Canal com anant cap a la Serra.


Informa: Redacció Foto: Aj. de Mollerussa

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.