L’Ajuntament portarà al Ple de dijous una pujada d’un 3% de la taxa de les escoles bressol i l’escola de música

La sessió plenària d’aquest dijous a Mollerussa debatrà sobre la modificació de les taxes dels serveis d’ensenyament i d’instal·lacions esportives. Pel que fa a les escoles bressol, hi haurà un increment del 3 per cent amb l’objectiu de mantenir l’equilibri entre la rendibilitat del servei i el cost que té per l’Ajuntament. Tot i això, cal tenir en compte que la ciutat és la única de la província de Lleida que manté tres taxes diferents en funció de la renda.

L’Escola Municipal de Música també experimentarà una pujada similar en els preus de matrícula, encara que es modifiquen els temps d’algunes classes, adaptant el preu a l’alça o a la baixa segons cada cas. Tot plegat es fa per acomplir amb la legislació vigent, que diu que hi ha d’haver una racionalització pressupostària en els serveis que, sense estar-hi obligats, presten els ajuntaments.

Pel que fa a les piscines d’estiu, que s’obriran el proper 15 de juny, es mantenen els preus. La novetat és que es substitueixen els carnets per unes polseres amb un xip identificatiu. Un sistema que es vol anar implantant de forma progressiva a altres equipaments municipals en el que es pugui requerir un control d’accés.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.