L’Ajuntament posa en marxa aquest dimecres la primera fase de les obres de la plaça Pla d’Urgell

Imatge d’arxiu de la Plaça Pla d’Urgell.

 

L’Ajuntament de Mollerussa iniciarà aquest dimecres les obres corresponents a la primera fase de les reformes de la plaça Pla d’Urgell, que suposaran el tall al trànsit fins al dia 15 per tal de substituir les llambordes de la zona de pas dels vehicles.

Així ho ha explicat avui l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que ha puntualitzat, però, que les obres començaran aquest dimecres al matí -un cop acabi el mercat- sempre i quan no plogui. En cas de pluja, l’inici de les obres es posposaria una setmana, amb la qual cosa començarien el dia 13 i acabarien el 22.

En aquesta primera fase, les reformes consistiran en la renovació del terra de la zona de trànsit, de manera que es retiraran les llambordes que hi ha actualment i seran substituïdes per un paviment imprès amb dibuixos i colors. Un cop conclogui aquesta operació, s’analitzarà l’impacte visual del conjunt de la plaça per tal de decidir quines actuacions s’han de dur a terme en una posterior segona fase de l’obra.

Aquesta primera fase representarà que la zona estarà tallada al trànsit durant tot el procés de substitució del paviment, que suposarà una inversió de 6.300 euros.

Les reformes de la plaça Pla d’Urgell formen part del conjunt d’actuacions que, des de l’Ajuntament de Mollerussa, s’estan duent a terme en diferents punts del centre de la ciutat. En aquest senti, l’alcalde ha recordat que aquest divendres s’obriran les pliques corresponents al concurs d’idees sobre el planejament urbanístic del centre de Mollerussa, al qual s’hi ha presentat sis propostes. Marc Solsona també ha assenyalat que aquest mes d’abril començaran les actuacions d’urbanització previstes al carrer Palau.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.