L’Ajuntament preveu reservar 1.800m2 de sòl perquè es pugui dur a terme l’ampliació de l’Escola Ignasi Peraire

El Ple debatrà modificar el POUM per vincular 3.000m2 per preveure l’ampliació de l’escola Pompeu Fabra i l’institut Terres de Ponent

L’Ajuntament de Mollerussa ha acordat en ple extraordinari una modificació del POUM que permetrà ocupar anticipadament 1800 metres quadrats d’un pla parcial per desenvolupar pe tal de cedir-los al Departament d’Educació. L’objectiu principal d’aquesta cessió és poder afrontar l’ampliació de l’escola Mestre Ignasi Paraire que el passat mes de febrer va veure com perdia un sector del seu pati per poder habilitar un accés al nou recinte d’atraccions que s’estrenarà durant aquesta Fira de Sant Josep.

La modificació es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern i els grups municipals del Partit Popular i Partit Socialista. Tot i els vots afirmatius els dos portaveus de l’oposició van recriminar a l’equip de govern la gestió de la situació anterior a la modificació aprovada en ple. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va admetre l’error en el procés de comunicació amb la comunitat educativa del centre.

Per la seva banda el grup municipal d’esquerra es va abstenir al·legant que el sentit del vot era per un motiu polític.

La modificació també inclou reservar prop de 3000 metres quadrats per poder dur a terme una futura ampliació dels equipaments escolars als terrenys adjacents de l’Escola Pompeu Fabra i a l’institut Terres de Ponent
EL ple també va servir per aprovar diferents convenis de col·laboració amb el Consell Comarcal i una addenda per incorporar un nou habitatge al conveni de col·laboració entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’ajuntament.


Informa: Miki Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.