L’Ajuntament promociona ciutat i el seu comerç amb una campanya que dóna valor a la seguretat i a l’optimisme

L’Ajuntament de Mollerussa inicia avui una campanya promocional de ciutat i del seu comerç potenciant com a valors la seguretat i l’optimisme davant l’entrada a partir de dilluns a la Fase 2 del desconfinament anunciada per Salut, si els indicadors així ho permeten. L’objectiu és ajudar en la reactivació d’un dels sectors econòmics locals més importants per recuperar el pols de la ciutat i la seva habitual activitat.

Som aquí, estem oberts i us volem a prop! és el lema de la campanya que compta amb la participació activa de comerciants de diferents sectors convidant a la ciutadania a obrir una nova etapa i redescobrir Mollerussa i el seu comerç de proximitat, el qual ja s’ha adaptat a la nova situació adoptant totes les mesures de seguretat i de prevenció per aportar un plus de qualitat al servei.

La banda sonora del vídeo promocional és també de kilòmetre 0, ja que es tracta de la peça Kawaii Fenomenal del grup local Palmira, un dels vint grups que van participar en el macroconcert virtual que es va programar per la Festa Major d’enguany i que es pot visionar al canal youtube.mollerussa.cat. També aquest vídeo promocional és podrà visualitzar a través d’aquest canal i de totes les xarxes socials oficials de l’Ajuntament com són Twitter, Facebook, Intagram i Telegram així com a la pàgina web www.mollerussa.cat


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.