L’Ajuntament promou el civisme entre infants de fins a 13 anys amb un espai de joc dinamitzat al centre urbà

L’activitat de lleure educatiu, conduïda per monitors especialitzats, es farà els dimecres i els divendres de 6 a 8 de la tarda fins el 28 de juny

L’Ajuntament de Mollerussa tornarà a dinamitzar un espai de joc per a infants de fins a 13 anys dimecres i divendres de 6 a 8 de la tarda a les places del centre urbà. La iniciativa, promoguda des del Pla de Civisme i conduïda a través del monitoratge especialitzat de la cooperativa Lleure Qualia SCCL,  va començar el passat divendres  i es durà a terme fins al 28 de juny. Juguem amb Mollerussa, nom amb què s’ha batejat el projecte, té per objectiu oferir un espai alternatiu de joc amb activitats de lleure educatiu com gimcanes, jocs sensorials o tallers diversos per treballar el civisme entre els infants. La següent sessió serà divendres dia 10 de maig amb punt de trobada a la plaça de l’Ajuntament i tindrà com a eix temàtic els jocs cooperatius.

Cal recordar també que des de principis d’abril  s’ha obert de forma permanent de 5 a 8 de la tarda l’Espai Municipal de Joc al solar de la pista de bitlles amb l’objectiu d’oferir-lo com a alternativa per als infants de fins a 13 anys perquè hi puguin jugar a pilota i fer-hi també altres activitats de lleure, tot i que en aquest cas no estarà vigilat ni conduït amb monitoratge.

La iniciativa, que ja es va encetar fa dos anys com a prova pilot, sorgeix de la necessitat detectada a través del Pla de Civisme per afavorir el joc responsable i millorar la convivència en places i carrers de la ciutat.  La zona, que lluirà un rètol amb normativa específica d’ús, també és un dels dos espais lliures de fum de la ciutat juntament amb la plaça d’Àngel Bonvehí, en el marc d’una iniciativa impulsada per l’Associació Contra el Càncer de Mollerussa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.