L’Ajuntament renova els servidors centrals per millorar la seguretat

Del 25 al 28 de juny s’interrompran els tràmits electrònics per la substitució dels equips informàtics

L’Ajuntament de Mollerussa durà a terme del 25 al 28 de juny la substitució dels servidors centrals amb l’objectiu de millorar la seguretat i l’eficiència dels sistemes informàtics. Per aquest motiu, durant aquest període no serà possible realitzar cap tràmit que impliqui l´ús de la seu electrònica com la presentació de documents, sol·licituds, consultes i altres gestions que requereixin accés en línia com els empadronaments o el pagament de tributs.

El consistori demana disculpes per les molèsties que aquesta interrupció temporal pugui causar i agraeix la comprensió i col·laboració de tothom. Mentre es treballa per fer la transició de manera ràpida i eficient amb l’objectiu d’oferir un millor servei a la ciutadania, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania atendrà aquest dies de manera presencial o telefònica qualsevol consulta que no requereixi l’ús de la seu electrònica.

La substitució dels servidors centrals, que inclou la compra dels equips i de les corresponents llicències, té un cost aproximat de 40.000 euros i és essencial per garantir un servei de qualitat a la ciutadania.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.