L’Ajuntament repara el camí de la Serra per millorar els accessos al complex esportiu i lúdic d’aquest zona

Les obres, que contemplen el sanejament dels canalons per millorar el drenatge, tenen un pressupost de 16.577 €

L’Ajuntament de Mollerussa inicia avui les obres de reparació del camí de la Carrerada amb l’objectiu de millorar els accessos al complex esportiu i lúdic de la Serra. El tram a reparar, de 3.600 m2, va ser asfaltat el maig del 2017, però l’ús continuat a causa del volum d’activitat que hi ha a la zona ha fet que sigui necessària aquesta reparació integral. A més, es durà a terme el sanejament dels canalons dels vorals per millorar el drenatge i evitar el deteriorament de l’asfaltatge.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el regidor de Sostenibilitat, Transició energètica i Obra nova, Josep Maria Garrofé, van explicar que es tracta d’un camí molt utilitzat al llarg de l’any, especialment pels usuaris de la pista d’atletisme, el circuit d’autocros i l’aeròdrom. L’obra, adjudicada a Romà Infraestructures i Serveis SAU, té un pressupost de 16.577 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució d’una setmana.

Reparació d’urgència d’un tram de clavegueram a l’avinguda Jaume I

D’altra banda, també ha calgut actuar amb urgència per reparar un esvoranc al tram urbà de l’N-II, a l’altura de l’avinguda Jaume I, causat per la ruptura d’una canalització de la xarxa de clavegueram. L’actuació, que està duent a terme l’empresa Rotec Obras y Reformas Tecnicas S.L, té un pressupost de 18.089 € (IVA inclòs) i consta de dues fases. La primera, consistent en la reparació de la canonada, ja s’ha completat. Es preveu que abans que acabi el mes es pugui realitzar la segona part, que implica l’aplicació d’una capa d’asfalt i la pintura de la zona afectada, una actuació per a la qual ha calgut esperar que la compactació del terreny sigui l’adequada, segons ha explicat Garrofé.

Per la seva part, l’alcalde ha indicat que, arran d’aquesta reparació, el consistori ha vist la necessitat de preparar un projecte per renovar determinats trams de clavegueram amb l’objectiu de poder optar a una subvenció que té previst treure l’Agència Catalana de l’Aigua. En aquest sentit, s’ha referit a dos trams en concret: el d’aquesta zona on s’ha actuat i també el de la carretera de Torregrossa en la cruïlla amb la Ronda Ponent. Aquestes són dues zones on, en cas de fortes pluges, la xarxa té dificultats per absorbir l’aigua a causa del seu dimensionament.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.