L’Ajuntament segueix adaptant els equipaments per oferir serveis presencials amb seguretat quan així es decreti

mampares Serveis Socials

L’Ajuntament continua amb l’adaptació dels equipaments municipals per oferir serveis presencials, quan així es decreti, seguint totes les mesures de seguretat tant per al personal com per a la ciutadania. Així mateix, des d’avui s’han incorporat al lloc de treball habitual quatre membres de la brigada municipal, que fins ara treballava en serveis mínims. L’objectiu és dur a terme diferents obres de manteniment de la via pública, que havien quedat aturades o ajornades pel decret de l’estat d’alarma. També a partir de demà es reobre el cementiri municipal en l’horari habitual de 9 del matí a 6 de la tarda.

Així s’ha informat en la reunió periòdica del comitè d’emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, on també s’ha recordat que aquest dimecres dia 13 torna el mercat setmanal amb 25 parades de producte fresc, flor ornamental i alimentació, un mercat en el qual s’establiran diferents mesures de seguretat com el fet de tenir un perímetre delimitat a les places de l’Ajuntament, de Manuel Bertrand, del Pla d’Urgell i Major.

 En la reunió també s’ha donat a conèixer que des de divendres s’han aixecat 7 actes més per no respectar el confinament i en total ja se n’han fet 170 ara com ara, segons dades de la Policia Local, que recorda que cal respectar les franges horàries i circular sempre per la dreta per garantir la seguretat quan es faci esport o es passegi tant per la Banqueta del Canal com anant cap a la Serra.

Així mateix, s’han actualitzat les dades mèdiques pel que fa al nombre de casos positius registrats que són 37 persones, dues de les quals són persones que segueixen aïllades en un centre residencial de la ciutat. També cal destacar que es manté en 7 les persones que han perdut la vida a causa del virus mentre que ja són 13 les persones que han aconseguit curar-se, segons dades facilitades pel CAP de Mollerussa.

D’altra banda, l’Ajude(M)ollerussa ha rebut fins ara 517 trucades, que han derivat en 530 accions directes que han dut a terme la cinquantena de persones voluntàries que hi col·laboren.  Així mateix, també s’han dut a terme 820 seguiments telefònics a persones grans de la ciutat per conèixer la seva situació i possibles necessitats.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.