L’Ajuntament treu a la venda les entrades per veure el Concurs de Vestits de Paper i el passi de la tarda

vestits-guanyadors-16

 

L’Ajuntament de Mollerussa posa a la venda a partir d’avui les entrades per assistir a la gala de la 51a. edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper que tindrà lloc el proper 17 de desembre a les deu de la nit al Teatre L’Amistat. Així mateix, també es podran adquirir les localitats per assistir a la desfilada prèvia de dissabte a la tarda que es fa per tal que el jurat pugui tenir més elements per emetre el seu veredicte i que permetrà als assistents conèixer de prop les interioritats del concurs.

Així, el preu de l’entrada per assistir a la gala de la nit, que es manté sense canvis des de fa 6 anys, són 30 euros per al primer pis i les butaques de platea i 25 euros per al segon pis mentre que per a la desfilada que es farà a partir de les 5 de la tarda el preu és de 10 euros per al primer pis i la platea. Així mateix, un any més s’ha tornat a promocionar el certamen entre casals de jubilats de tot l’Estat espanyol, als quals es fa un descompte especial en l’entrada per a grups, que es fixa en 20 euros.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar la possibilitat a un major nombre de persones per tal que puguin veure les peces que es presenten a concurs. Les entrades estaran a la venda al Museu de Vestits de Paper de dimarts a divendres de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.