L’àlbum il•lustrat, protagonista a la biblioteca dins les activitats del programa Municipi Lector

Un instant de la xerrada per donar a conèixer els àlbums il·lustrats.

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila va acollir ahir a la tarda la primera de les dues xerrades destinades a treballar i donar a conèixer els àlbums il·lustrats, unes xerrades organitzades en el marc del programa Mollerussa, Municipi Lector. En aquesta primera sessió, Cristina Correro, membre de GRETEL i professora de la Universitat Autònoma de Barcelona, va parlar a la trentena d’assistents de les Característiques, límits, possibles definicions i corpus dels àlbums il·lustrats amb l’objectiu de fer una breu pinzellada sobre la història i les característiques dels àlbums i alhora donar a conèixer les possibilitats que ofereix aquest gènere en el món de l’educació.

La segona sessió, amb el títol Llibres sense paraules per a lectors de 0 a 99 anys,  serà el 26 de novembre, també a les 17.30 hores,  i anirà a càrrec d’Emma Bosch, professora de la Universitat de Barcelona i especialista en àlbums. La xerrada també està oberta a tothom que hi pugui estar interessat.

Així mateix, per aprofundir més en el coneixement d’aquest gènere literari, des del programa Municipi Lector i emmarcat també dins del Pla Educatiu d’Entorn, es distribuiran lots de llibres als centres d’Educació Secundària i cicle superior de Primària per tal que es pugui treballar des dels centres la temàtica de l’àlbum il·lustrat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.