L’alcalde de Bell-lloc d’Urgell no supera la qüestió de confiança però podrà aprovar els pressupostos

L’alcalde de Bell-lloc d’Urgell, Carles Palau, no ha superat aquest dijous la qüestió de confiança vinculada a l’aprovació dels pressupostos d’enguany, que s’ha debatut en un ple extraordinari que tenia aquest punt com a únic de l’ordre del dia. Els cinc regidors del PDeCAT i un més del PP, que conformen els dos grups de l’oposició, hi han votat en contra argumentant, entre d’altres, que es senten enganyats per l’actual equip de govern.

També han titllat la convocatòria de representació teatral i han dit que era innecessària, assegurant que la llei permet que els comptes es puguin aprovar per Junta de Govern, amb l’únic aval dels regidors de Bell-lloc es Mou, al tenir prorrogats del 2015 els de l’any anterior. Un requisit que, com s’ha explicat després, la justícia va anul·lar fa un any per considerar-lo inconstitucional.

Tot i no superar la qüestió de confiança, l’oposició ha anunciat que no té previst presentar una moció de censura en el termini establert d’un mes, amb la qual cosa, els pressupostos quedaran automàticament aprovats. Els comptes preveuen, entre d’altres, incrementar les inversions en el manteniment de camins, carrers i places, i també habilitar dos nous passos de vianants a la travessia de la Nacional II.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.