L’alcalde de Mollerussa demana l’obligatorietat de fer testos als treballadors de la fruita abans que comencin la campanya al Pla

Secuencia 01.Imagen fija002

Foto: Mollerussa TV / L’alcalde Marc Solsona durant la roda de premsa d’aquest dimarts

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha proposat aquest dimarts al matí que sigui obligatori fer testos a tots els treballadors contractats que iniciaran la campanya de la fruita al Pla d’Urgell en els pròxims dies. “Jo no em poso amb el qui ni el com, però una manera de revertir la preocupació per aquesta realitat és fer testos a tots els treballadors de la fruita abans que comencin la campanya”, ha demanat Solsona amb l’objectiu d’evitar la crisi que es viu a la comarca del Segrià (Lleida ciutat i Baix Segre).

L’alcalde de la capital del Pla d’Urgell ha indicat que el president del Consell Comarcal, Rafel Panadés, està treballant en aquest sentit i ha afegit que aquesta actuació “és una mesura que té un impacte econòmic” però “donaria una sensació de responsabilitat” pel que fa a les administracions i empreses. El batlle ha mostrat també “tot el seu suport” als alcaldes i alcaldesses afectats de la comarca veïna del Segrià.

Solsona ha anunciat també que l’ajuntament ha habilitat dues sales als pavellons firals “per si l’empresari agrari no pot fer les mesures d’aïllament necessàries en treballadors de la seva explotació”. Compten amb capacitat per a 12 persones.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.