L’alcalde valora positivament les preinscripcions de P-3 a l’Ignasi Peraire i demanarà mantenir les 8 línies de la ciutat

L’Escola Mestre Ignasi Peraire ha rebut un total de 27 sol·licituds per cursar l’any que ve P-3 en aquest centre educatiu; 9 més de les que es van registrar ara fa un any. Unes xifres positives que per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, s’han de traduir en el manteniment de les 8 línies actuals de la ciutat. Així ho traslladarà al departament d’Ensenyament, que inicialment va plantejar deixar d’ofertar una línia i posteriorment la va condicionar a la preinscripció.

Tot i que la ràtio d’alumnes per aula és de 25, en centres d’alta complexitat com és l’Ignasi Peraire baixa als 22. A més, durant aquest curs hi han hagut sis incorporacions, totes en aquest centre educatiu. És per això que l’alcalde creu que mantenir les 8 línies de P-3 servirà per diversificar les vacants en més escoles. Ensenyament té dos mesos per analitzar la situació i decidir si manté o no l’oferta de places educatives a la ciutat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.