L’alcaldia de Linyola, entre Àlex Mases i Joan Carles Civit

Secuencia 01.Imagen fija003

Els linyolencs i linyolenques hauran de dipositar la seva confiança en les eleccions municipals d’aquest diumenge 26 de maig en la candidatura d’Esquerra Republicana – AM, encapçalada per l’actual batlle Àlex Mases, o bé, en la de Junts per Catalunya liderada per Joan Carles Civit.

Enguany, Mases, que espera complir el seu segon mandat al capdavant del consistori de Linyola, aposta per una llista formada per 15 persones on el 60% són cares noves amb la voluntat d’ampliar i renovar “la xarxa de coneixement sobre el municipi” explica l’actual batlle. Tot i que Annabel Caba, número dos de la formació, i Albert Batlle, número tres, es mantenen de la passada legislatura, els segueixen com a novetats Susana Caminal, Àlvar Farré, Maria Eva Llauet, Meritxell Rodés, i Cristina Fernández. Així mateix, Marc Mata, Alba Balcells i Òscar Camí agafen el relleu i tanquen la llista republicana abans dels suplents Ramon Maria Altisent, Laia Alarcón, Josep Reyes Manzano i Josep Garcia Fàbregas.

Pel que fa a l’apartat de projectes de futur, Mases creu que un dels reptes de Linyola és la “planificació estratègica urbanística” per tal de fer front a les normes subsidiàries que el municipi “arrossega des de l’any 1982” i així facilitar la creació i el desenvolupament amb més facilitat de projectes per a la localitat, entre els quals destaca “la renovació íntegra” del complex de les piscines municipals, la millora dels serveis assistencials i un pla de salut dinàmic, la segona fase del Parc Urbà, la rehabilitació de l’edifici de l’Ateneu com a teatre i sala de ball, reurbanitzar i dinamitzar el centre històric, o “l’embelliment de la plaça Panell i zones enjardinades” de la vila, entre d’altres.

En aquest sentit, la majoria de projectes de futur (més del 70% d’aquests), que presenta el programa d’ERC – AM també figuren en el presentat per Junts per Linyola. I es que Joan Carles Civit acompanya la seva candidatura amb una llista formada per 14 noms, on l’actual regidor Josep Capdevila és el número dos i el segueixen Maria Dolors Caumons, Jordi Perera Vallés, Elsa Martínez Alfaro, Larisa Crisan Coman, Jaume Nebra Pàmies, Immaculada Tapies Martí, Montserrat Hernández Escola, Concepción Palma Medina, Pedro Clavé Civic i de suplents Marià Vallés Pla, Antonio Vallés Colell, i Àngeles Cava Heras.

Cal recordar que actualment el consistori de Linyola s’estructura amb un total d’11 regidors, 7 pertànyent a ERC – AM i 4 al PdCat;

  • Àlex Mases Xifré (Alcalde ERC-AM)
  • Alba Balcells Barril (Regidora de Participació ciutadana, promoció i creativitat cultural i associacions ERC – AM)
  • Sebastià Mas Martí (Regidor d’Esports, espais municipals, fires i festes ERC)
  • Lourdes Azor Farràs (Regidora, Finances, emprenedoria i ocupació i promoció econòmica ERC – AM)
  • Òscar Camí Puig (Regidor d’Urbanisme i mobilitat, entorn i seguretat ciutadana. ERC – AM)
  • Anabel Caba Cos (Regidora d’educació, salut, benestar social i emocional iinterculturalitat ERC – AM)
  • Albert Batlle Mas (Regidor de Joventut, comunicació i noves tecnologies i promoció externa ERC – AM)
  • Josep Capdevila Piñol, Antonio Vallés Colell, Josep Maria Sans Pujol i Maria Dolors Caumons Sangrà, regidors i regidora respectivament del PdCat.

Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.