L’alumnat de l’Escola de Música de Mollerussa prepara un concert inèdit

L’alumnat de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa assaja el que serà un concert inèdit. Tots els grups corals i conjunts instrumentals que componen l’escola s’uniran aquest divendres sobre l’escenari del Teatre L’Amistat per interpretar un repertori de cançons. Aquest és un format d’espectacle que l’actual directiva del centre mai ha realitzat, i que l’estrenarà en el marc del concert de final de curs que s’iniciarà a partir de les 19.00 h de la tarda.

Aquesta primera obra conjunta té previst aplegar uns 150 intèrprets, entre alumnes i professors de l’Escola. Pel que fa a l’alumnat, hi participaran joves de 5 a 18 anys que vertebren les diferents seccions musicals del col·legi.

El concert de cloenda, que tindrà 1 hora de durada aproximadament, també oferirà com és habitual diverses actuacions per separat dels grups corals i dels de sensibilització, inicial, elemental, professional, entre d’altres. Posteriorment es donarà pas a l’espectacle conjunt que clourà el curs a l’Escola de Música, on enguany s’hi han format 260 alumnes.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.