L’alumnat de Vilanova crea l’escenografia per divulgar el projecte ‘Viladona’

Els alumnes de 4rt, 5è i 6è de l’Escola Marinada elaboren decorats a partir de materials reciclats o sostenibles, entre altres

L’alumnat de l’escola Marinada de Vilanova de Bellpuig elabora al llarg d’aquest curs part de l’escenografia del projecte ‘Viladona’, que enguany celebra trenta activitats pensades per reivindicar la cultura i estendre el feminisme. La tasca aporta als joves coneixements tècnics sobre el muntatge d’escenaris o el paper de la dona en la societat, però també sobre la sostenibilitat, ja que s’utilitzen materials reciclats.

L’objectiu del projecte, que compta amb la supervisió de l’escenògrafa Maria Montseny, és crear un decorat mòbil que representi els valors de ‘Viladona’. En aquest sentit, l’alumnat de 4rt, 5è i 6è de l’escola s’organitzen per grups per dur a terme les seves tasques a partir de dibuixos, canyes, malles d’ombreig, entre altres.

La previsió és que el decorat es presenti al públic pel Concert de l’Estelada i la taula rodona que se celebraran el dia 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi. Tothom qui vulgui pot aportar material per al projecte.


Informen: Ignasi Gómez Cabrera i Danae Osorio

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.