L’Amistat acull una exposició amb les obres guanyadores del Concurs de Pintura Ràpida

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Algunes de les obres guanyadores del concurs, exposades al vestíbul del Teatre L’Amistat.

El hall del Teatre L’Amistat de Mollerussa acull, des del dia 24 i fins el 30 de setembre, una exposició amb les nou obres guanyadores del 14è Concurs de Pintura Ràpida ‘Ciutat de Mollerussa’ celebrat el passat dia 20.

L’objectiu de l’ens firal és facilitar que el públic de la ciutat pugui veure aquestes obres. El tema del concurs d’enguany va ser la zona de l’estació de tren, un espai que es transformarà properament amb la ubicació de la nova estació d’autobusos, instal·lació que està previst entri en funcionament l’any vinent.

Els interessats en visitar aquesta exposició ho podran fer en un horari de les 17 a les 20 hores, de dimarts a divendres; de les 12 a les 14 i de les 17 a les 20 hores, el dissabte, i de les 10 a les 14 hores, el diumenge.

El Concurs de Pintura Ràpida “Ciutat de Mollerussa”, organitzat per Fira de Mollerussa, va aplegar en aquesta edició 29 pintors, xifra superior a la de l’any passat, i procedents d’arreu de Catalunya com Manresa, Esparreguera, Terrassa, Reus, Tortosa o Sant Sadurní d’Anoia, així com de punts de fora com la Franja o Biscaia.

El pintor Carlos Cardona, procedent de Salou, va ser el guanyador del primer premi, patrocinat per l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell i Fira de Mollerussa i dotat amb 1.500 euros; mentre que Joan Josep Català, d’Alpicat, i Juan José Pérez d’Esparreguera, es van fer amb el segon i el tercer premis, dotats amb 1.000 i 525 euros i patrocinats per la Diputació de Lleida i Nufri, respectivament.

La convocatòria de Mollerussa inclou un total de nou premis pujant l’import total d’aquests a 5.275 euros.

Pel que fa a  la resta de guanyadors d’aquest any i empreses patrocinadores han estat: Joan Ramon Espax, d’Aitona, guanyador del 4t premi dotat amb 450 euros i patrocinat per l’empresa Prefabricats Pujol; Mercè Humedas, de Lleida, guanyadora del 5è premi, dotat amb 420 euros i patrocinat per Federòptics Roure; Alejandro Miras, de Barcelona,  guanyador del 6è premi, dotat amb 390 euros i patrocinat Fridecal S.A.; Josep Maria Batlle, de Lleida, guanyador del 7è premi, dotat amb 360 euros i patrocinat per Garrofé S.A.U.; Joan Vila, de Sant Quirze del Vallès, guanyador del 8è premi, dotat amb 330 euros i patrocinat per Resquitx, i Celia Sánchez, de Sant Boi de Llobregat, guanyadora del 9è premi, dotat amb 300 euros i patrocinat per Giessa – Cosmobrok.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.