L’Amistat s’omple de solidaritat amb el concert de TECLAM’S a favor de l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Mollerussa i el Pla d’Urgell va celebrar el seu segon aniversari aquest cap de setmana i ho va fer organitzant un concert solidari al Teatre de l’Amistat a càrrec del grup TECLAM’S.

Un total de 20 cantaires i 5 músics formen part d’aquesta associació que es va crear amb l’objectiu de dur a terme iniciatives benèfiques i de caràcter humanitari que portessin com a fil conductor la música.

A través d’aquest concert l’Associació de Malalts d’Alzheimer pretén informar i sensibilitzar a la població de Mollerussa i la comarca, per tal de promoure uns recursos adequats pels afectats i els seus familiars i així poder aconseguir nous serveis no existents a la zona.

Amb els beneficis aconseguits a través de la realització d’aquest concert que va omplir el Teatre de gom a gom, l’Associació preveu organitzar diferents iniciatives al llarg de l’any adreçades als afectats d’Alzheimer per tal de treballar en consonància per millorar la qualitat de vida del malalt.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.