L’AMPA de l’Escola El Roser del Poal es mobilitza per reclamar un nou edifici per l’equipament

Els pares i mares dels alumnes de l’escola El Roser del Poal han sortit aquest dissabte al carrer per reivindicar la construcció d’un nou edifici que aculli el centre educatiu. Fa aproximadament quinze anys que es van iniciar les converses amb el Departament d’Ensenyament però des de fa pràcticament sis el projecte ha quedat aturat degut a la situació econòmica.

A banda d’envellides, les instal·lacions actuals han quedat petites, motiu pel qual l’Ajuntament del Poal, ubicat en el mateix edifici, ha de cedir part de les seves dependències. Això fa que els més petits hagin de sortir al carrer per poder canviar d’aula i, a més, l’espai que tenen per jugar al pati és insuficient. Una situació que s’agreujarà al setembre de l’any que ve quan hi haurà 21 alumnes al cicle infantil i probablement no es pugui desdoblar.

El consistori d’aquesta localitat del Pla d’Urgell va destinar al 2008 317.000 euros, provinents del Pla Únic d’Obres i Serveis, per adequar els terrenys que han d’acollir l’equipament. Des del centre, que juntament amb l’Escola el Timó conformen la ZER Plaurcén, van traslladar la seva inquietud als màxims responsables de la conselleria, el passat dia 1, aprofitant la inauguració de les noves instal·lacions que estrenaran aquest dilluns una vuitantena d’alumnes de Sidamon.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.