L’AMPA de l’escola Mestre Ignasi Peraire protesta per la pèrdua d’una part del pati del centre

La pèrdua ha estat ocasionada per les obres que han d’habilitar l’accés a la nova zona d’atraccions de la Fira de Sant Josep. L’Ajuntament de Mollerussa proposarà en els pròxims dies una proposta de compensació

‘Volem el nostre pati’ amb aquest lema s’han manifestat les mares i pares dels alumnes de l’escola Mestre Ignasi Peraire després que aquesta setmana s’hagin iniciat les obres a l’Avinguda Pau Casals i que han suposat una pèrdua d’uns 200 metres quadrats de la zona d’esbarjo del centre educatiu. Des de l’AMPA s’han mostrat sorpresos per l’actuació i asseguren que ni els pares ni els centre educatiu estaven avisats de l’inici de l’obra.
Es tracta d’una actuació que ha d’habilitar l’accés a la futura zona d’atraccions de la Fira de Sant Josep un cop realitzada la reestructuració dels espais firals prevista per l’edició d’enguany. Des del consistori de la capital de Pla d’Urgell asseguren que l’obra s’havia comunicat tant al Departament d’Ensenyament com a la direcció del centre. Pere Garrofé, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Mollerussa ha explicat que l’actuació ja està contemplada al POUM i que s’ha anticipat amb motiu de la mencionada reestructuració dels espais firals de Sant Josep.
Ara, amb les obres iniciades, des del col·lectiu de pares i mares dels escolars del centre reclamen seguretat en l’obra i una compensació per la parcel·la de pati perduda. Per la seva banda des del consistori asseguren que ja es treballa en aquesta compensació i que es farà arribar al centre en els pròxims dies.
Des de l’AMPA asseguren que la queixa serà contínua en cas que aquestes possibles compensacions no arribin i no descarten noves accions.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.