L’Aplec de la Sardana de Bellvís compleix trenta anys

ajuntament-de-bellvis-264854-med

L’Agrupació Sardanista de Bellvís ha organitzat aquest dissabte el tradicional Aplec de la Sardana del municipi, que enguany ha celebrat la seva 30a edició. La jornada, que s’ha desenvolupat a la plaça Catalunya, ha presentat una gran afluència de dansaires que han pogut gaudir del repertori musical ofert per la cobla Jovenívola de Bellpuig.

ajuntament-de-bellvis-264851-medA la mitja part de l’esdeveniment sardanista, dividit en dues ballades de nou sardanes de set tirades, ha tingut lloc el tradicional sopar de germanor. L’organització també ha dut a terme el sorteig de regals i el concurs de colles improvisades.

ajuntament-de-bellvis-264848-med

L’Aplec de la Sardana de Bellvís ha estat organitzat per l’Agrupació Sardanista de Bellvís i compta amb el suport de l’Ajuntament de Bellvís, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida, i amb la col·laboració de la Coordinadora d’Aplecs de les Comarques Lleidatanes, la Unió d’Aplecs de Catalunya, la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida i la Confederació Sardanista de Catalunya.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.