L’Aplec del Salt del Duran torna diumenge amb premis pel reciclatge escolar, sardanes i àpats populars

El Salt del Duran tornarà a celebrar aquest diumenge un Aplec. La iniciativa neix de l’Associació Amics i Amigues de la Banqueta de Mollerussa al Salt del Duran, que han preparat per a l’ocasió un programa compost d’activitats culturals i gastronòmiques amb la voluntat de recuperar l’activitat popular en aquest indret emblemàtic del Pla d’Urgell i inculcar el respecte cap al medi ambient.

En aquest sentit, un dels actes centrals de l’Aplec serà el lliurament de premis als guanyadors del I Concurs de Reciclatge Escolar, que ha organitzat la mateixa associació. El certamen reconeixerà la millor obra feta amb material reciclat per part dels cinc centres escolars que han participat en aquesta primera edició; l’escola les Arrels, Ignasi Peraire, Pompeu Fabra, i el Carme de Mollerussa, i també el col·legi Francesc Arenes de Golmés.

Val a dir que les peces s’exposaran del 7 al 17 de juny al Centre Cultural de Mollerussa. Així mateix, el programa l’encetarà un taller d’aus rapinyaires a càrrec de Lluís Culleré a les 9.30 h del matí. Posteriorment, a les 12.00 h del migdia hi haurà una sessió de sardanes per part de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa i la Cobla Tàrrega. També es durà a terme un vermut popular, un dinar abans que la jornada clogui amb un seguit de jocs tradicionals.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.