L’aprovació de la licitació del servei de jardineria de Mollerussa es posposa dos setmanes a petició de l’oposició

Els membres de la corporació municipal de Mollerussa han decidit posposar dues setmanes, fins al proper Ple ordinari del 27 de juliol, l’aprovació de la licitació del servei de jardineria per tal que els grups de l’oposició tinguin més marge per analitzar el nou plec de condicions. A la sessió d’aquest dijous, PP i PSC han mostrat el seu rebuig a una part d’una modificació de crèdit, motiu pel qual s’han abstingut, a l’igual que Esquerra.

Concretament, ho han fet per la suma de 40.000 euros a la partida de festes que comptava enguany amb un pressupost de 160.000 euros, similar al d’anys anteriors. El concert de Txarango, però, que va estrenar les millores en seguretat que s’hi han fet al Pavelló Pla d’Urgell per poder incrementar l’aforament, ha estat el principal motiu de l’encariment de la Festa Major.

L’alcalde ha explicat que la meitat de la modificació de crèdit aprovada, 115.000 euros dels 230.000 anirà a parar a l’encàrrec del projecte de reforma de la travessera de Domènec Cardenal. Precisament, els altres punts de l’ordre del dia relacionats amb les obres a la via pública, com són les contribucions especials dels carrers Ciutat de Lleida, Onze de Setembre, Santa Cristina i Estrella, s’han aprovat per unanimitat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.