L’Associació Amics de Ca la Cileta signa una col·laboració amb la Fundació “la Caixa”

La residència del Palau d’Anglesola rebrà una aportació de 5.100 € destinats a la compra de butaques ergonòmiques i un paquet de realitat virtual

L’Associació Amics de Ca la Cileta del Palau d’Anglesola hem signat una col·laboració amb la Fundació “la Caixa”, amb una aportació de 5.100 € cap a la nostra associació. Amb aquests diners, podrem adquirir cinc noves butaques ergonòmiques per als usuaris de Ca la Cileta amb més necessitats d’atenció i també destinar-los a una subscripció anual al paquet de realitat virtual d’Oroi.

La realitat virtual és una tecnologia que crea en l’usuari la sensació d’estar en un altre lloc del món mitjançant continguts multimèdia d’alta qualitat. Ens permet visitar diferents indrets i viure experiències inoblidables sense moure’ns de la butaca, generant emocions positives que milloren el benestar i afavoreixen l’entrenament de les funcions cognitives i físiques. Aquest donatiu contribuirà a fer més confortable, feliç i divertit el dia a dia dels nostres residents.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.