L’associació “Busca l’Interior” promocionarà la recollida del panís amb la gastronomia local i l’Estany d’Ivars i Vila-sana

Convertir una de les activitats tradicionals del Pla d’Urgell com és la recollida del panís en atractiu turístic. Amb aquest objectiu, l’associació “Busca l’interior” durà a terme el dissabte 24 d’octubre una acció promocional que unirà gastronomia, agricultura i l’Estany d’Ivars i Vila-sana. Una forma de donar difusió dels potencials econòmics d’una comarca on, entre d’altres, hi ha una de les majors concentracions de maquinària agrícola.

En aquesta trobada també hi participarà la Cooperativa d’Ivars, que enguany compleix el seu centenari, aportant els coneixements tècnics de la recol·lecció del panís. Tot plegat, en una jornada d’activitats que estarà limitada a una cinquantena de persones, que també podran tastar la cassola de tros i altres productes de proximitat.

La voluntat de l’entitat, que ja ha obert el període d’inscripcions, és captar visitants de fora de la comarca i del conjunt de les terres de Lleida, amb l’objectiu que aquesta activitat els pugui cridar l’atenció de cara a tornar novament per conèixer més profundament els atractius turístics del Pla d’Urgell.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.