L’Associació Cultural Jove de Mollerussa impulsa un cicle de xerrades per a joves

XERRADESL’Associació Cultural Jove de Mollerussa ha programat un cicle de xerrades per aquest 2018 amb l’objectiu de fer arribar temes d’aspecte social a la població jove de la ciutat. Les conferències i tallers es duran a terme al Centre Cultural un divendres de cada mes, de manera que al llarg de l’any es vagin tractant diferents temes com el feminisme, el col·lectiu LGTBI+, la violència de gènere, la crisi dels refugiats…

La primera de les conferències del cicle “Consciencia’t”, que tindrà lloc el 23 de febrer a les 20.30, tindrà com a eix central la reivindicació del col·lectiu LGTBI+ en l’actualitat. L’entitat lleidatana Colors de Ponent serà l’encarregada de dinamitzar l’activitat amb el taller “Mirant dins l’armari”, pensat especialment per a un públic juvenil, tot i que l’acte estarà obert a tothom.

Aquest cicle de xerrades serà la primera activitat que durà a terme enguany l’Associació Cultural Jove de Mollerussa, entitat que va néixer fa dos anys amb la intenció d’oferir activitats per als adolescents i joves de la ciutat. A banda d’aquest cicle de xerrades, també tenen previst recuperar la vetllada poètica que van realitzar l’any 2016, aquest any, relacionada amb el 20è aniversari de la mort de la poeta lleidatana Maria Mercè Marçal i amb la participació en el festival de concerts simultanis de Catalunya i Balears, Simfònic.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.