L’associació de comerciants de Mollerussa clarifica que les obres del centre els ”afecten en diferent mesura”

foto_3370057
L’associació de comerciants de Mollerussa, ‘Mollerussa Comercial’ ha clarificat aquest dimarts que les obres de remodelació de diferents places i carrers del centre de la ciutat sí que afecten ”en diferent mesura” a les botigues i establiments que les pateixen. El president de l’entitat, Àlex Català, va afirmar divendres passat que els associats no havien notat una davallada de les vendes per aquestes obres que van començar al maig i la notícia ha provocat diverses crítiques de propietaris d’establiments mitjançant les xarxes socials que han assegurat que la facturació ha caigut entre un 40 i un 50%. Català ha adreçat una carta als associats matisant i rectificant les seves paraules al mateix temps que demana disculpes a qui s’hagi pogut sentir ofès. Preguntat sobre aquesta qüestió, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha considerat ”desafortunades” les paraules de català perquè es va equivocar ”generalitzant” la no afectació a tot el comerç quan hi ha bars i cafeteries que per les obres no poden posar terrassa aquest estiu.
El president de Mollerussa Comercial va afirmar la setmana passada que ”el percentatge de la davallada de ventes tot i les obres del centre és zero” i aquest dimarts ha reconegut que va ser un ”error” fer aquestes declaracions. Català les ha matisat i rectificat amb una carta adreçada als associats i ha afegit que a escala particular, qui té les obres al davant del seu establiment ”evidentment l’estan afectant, però no a tots”.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha valorat la polèmica dels darrers dies per aquestes declaracions i ha considerat que l’error va ser generalitzar la no afectació per les obres. En aquest sentit, comprèn que no és el mateix el volum de pèrdua de vendes en determinats negocis segons la seva ubicació i afectació directa de les obres. En qualsevol cas, l’alcalde ha dit que des de l’Ajuntament es comprometen a acabar les obres en ”el temps i forma previstos”.

Així mateix, Solsona ha dit que tot i les molèsties el centre comercial de la ciutat ”farà un salt qualitatiu molt important” i això fa preveure que hi hagi nous comerços que obriran en aquesta zona, ja que els han arribat imputs en aquest sentit. Sobre les crítiques en relació a l’època de l’any que s’ha escollit per fer les obres, Solsona ha dit que hi hauria crítiques igualment encara que se n’hagués escollit una altra i ha afegit que l’objectiu és que la reforma estigui enllestida per la campanya de Nadal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.