L’Associació de Dones de Bell-lloc i el grup de teatre Som els que som, units en una obra a benefici de La Marató de TV3

Assaig d’una de les escenes de l’obra “El diari franc de l’Anna”.

 

L’Associació de Dones de Bell-lloc d’Urgell i la companyia jove del grup de teatre Som els que som s’han unit per primer cop per dur a terme una representació aquest dissabte a les 21.30h a la Sala La Cultural, la recaptació de la qual anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3. Prop d’una quarantena de persones estan implicades directament en el muntatge de l’obra “El diari franc de l’Anna”, que és una adaptació del llibre Diari d’Anna Franck.

L’espectacle fusiona textos originals del llibre, llegits per presentadors/es dels Escala en Hi Fi organitzats durant aquests anys, i músiques de les diferents edicions de La Marató. La història pretén ser una reflexió al voltant de la lluita per la superació dels obstacles de la vida per arribar a ser feliços i lliures.

La companyia, integrada per persones menors de 16 anys, ha representat obres com “Els nens del cor”, “El geperut de Notre Dame” i “Hamlet”. A banda dels diners recaptats amb les entrades de l’obra, també es destinarà a La Marató tot el que es reculli del sorteig de regals donats per les empreses i particulars.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.