L’Ateneu Golmesenc celebra el seu 4t aniversari amb òpera

ateneuservapadrona

Un instant de l’òpera ‘La Serva Padrona’. FOTO: Ateneu Golmesenc.

 

L’Ateneu Golmesenc celebra el pròxim diumenge 2 d’abril el seu quart aniversari amb la representació de l’òpera ‘La Serva Padrona’ de Giovanni Bastista Pergolesi. L’actuació es realitzarà a les 19 hores al Teatre El Casal de Golmés. En acabar la interpretació, s’oferirà un petit refrigeri.

‘La Serva Padrona’, considerada la primera obra mestra del gènere còmic (òpera bufa), narra la història d’un home benestant (Uberto) i els seus dos criats (Serpina i Vespone). Serpina, cansada de servir, decideix seduir el seu patró per tal d’esdevenir la seva muller i convertir-se així en mestressa. Davant la indiferència d’Uberto, Serpina decideix que el posarà gelós amb un fals pretendent. Al repartiment, hi figuren Eva Maria Ruiz (soprano) Pepe Barri (baríton), Marta Mesalles (piano) i Jaume Jovells (Vespone i posada en escena).

Nascut el 2013, quan un grup de persones es van unir arran del programa solidari ‘La Marató’ de TV3, l’Ateneu Golmesenc es va constituir amb la intenció de vehicular les expressions artístiques del poble i la comarca, vinculant-les entorn de la llengua i la cultura catalana.

Amb quatre anys de vida, ja ha organitzat multitud d’activitats, com xerrades, concerts, clubs de lectura, maridatges, representacions de teatre, etc. El projecte continua amb els mateixos objectius amb es que es va crear, intentant aconseguir la unió entre els veïns i fomentar la participació i les col·laboracions d’altres persones, entitats i institucions per promocionar la cultura.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.