L’Ateneu Golmesenc celebra el seu novè aniversari aquest divendres amb un tast de caves del celler Carles Andreu

A l’acte, que tindrà lloc el dia 1 d’abril a les 20 hores al Centre Cívic de Golmés, es durà terme un concurs en el qual se sortejarà un lot de productes

L’Ateneu Golmesenc commemora aquest divendres 1 d’abril el seu novè aniversari amb un tast de caves del celler Carles Andreu. A l’acte, que tindrà lloc a les 20 hores al Centre Cívic de Golmés, es durà a terme un concurs en el qual se sortejarà un lot de caves del celler.

El celler Carles Andreu, ubicat a la comarca tarragonina de la Conca de Barberà, i repartit entre els municipis de Pira, Forès, Sarral, Solivella, Barberà de la Conca i Montblanc, conrea varietats tradicionals com la macabeu, la parellada i la trepat. D’aquesta darrera, va ser un dels precursors de la seva revalorització.

L’acte, organitzat per l’Ateneu Golmesenc, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Golmés, l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) de la Diputació de Lleida, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC).

L’Ateneu Golmesenc commemora enguany el seu novè aniversari. Nascut el 2013, quan un grup de persones es van unir arran del programa solidari ‘La Marató’ de TV3, l’Ateneu Golmesenc es va constituir amb la intenció de vehicular les expressions artístiques del poble i la comarca, vinculant-les entorn de la llengua i la cultura catalana.

Amb els seus nou anys de vida, ha organitzat multitud d’activitats, com xerrades, concerts, clubs de lectura, maridatges, representacions de teatre, etc. El projecte continua amb els mateixos objectius amb es que es va crear, intentant aconseguir la unió entre les i els veïns per fomentar la participació i les col·laboracions d’altres persones, entitats i institucions per promocionar la cultura.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.