L’Ateneu Golmesenc organitza una tertúlia literària sobre novel·la negra amb Ramona Solé i Rafa Melero

Sota el títol ‘Com es construeix la novel·la negra’, la sala doctor Baiget del Centre Cívic acull la trobada aquest dissabte 14 de maig a les 18.30 hores

L’’Ateneu Golmesenc ha organitzat per aquest dissabte una tertúlia literària sobre novel·la negra amb els escriptors Ramona Solé i Rafa Melero. L’acte tindrà lloc a les 18.30 hores a la sala doctor Baiget del Centre Cívic sota el títol ‘Com es construeix la novel·la negra’ amb entrada gratuïta.

Ramona Solé és la creadora del bloc literari ‘Tumateix llibres’, coordinadora del grup de lectura de la Biblioteca Pública de Lleida i organitzadora del festival ‘Les Borges Negres’. A més, és autora de les novel·les negres ‘Quaderns’, ‘Instint de supervivència’ i ‘Bisturí’ i autoral del llibre juvenil ‘Quan la boira et cobreixi’.

Rafa Melero, subinspector dels Mossos d’Esquadra, ha desenvolupat la seva trajectòria professional dins la policia judicial, en grups com el d’Homicidis, Salut Pública o Delictes contra el Patrimoni. Així mateix, ha publicat les novel·les ‘La penitència de l’alfil’, ‘La ira del Fénix’, ‘Ful’, ‘El secreto está en Sasha’ i ‘Efecto Colateral’.

Novè aniversari de l’Ateneu Golmesenc

L’Ateneu Golmesenc commemora enguany el seu novè aniversari. Nascut el 2013, quan un grup de persones es van unir arran del programa solidari ‘La Marató’ de TV3, l’Ateneu Golmesenc es va constituir amb la intenció de vehicular les expressions artístiques del poble i la comarca, vinculant-les entorn de la llengua i la cultura catalana.

Amb els seus nou anys de vida, ha organitzat multitud d’activitats, com xerrades, concerts, clubs de lectura, maridatges, representacions de teatre, etc. El projecte continua amb els mateixos objectius amb es que es va crear, intentant aconseguir la unió entre els veïns i fomentar la participació i les col·laboracions d’altres persones, entitats i institucions per promocionar la cultura.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.