L’atleta del Xafatolls, Arnau Monné, aconsegueix la vuitena posició en la prova de 100 metres llisos al Campionat d’Espanya Absolut

IMG-20180723-WA0012Arnau Monné, de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, ha aconseguit la 8a posició en la prova de 100m.ll. al Campionat d’Espanya Absolut celebrat aquest cap de setmana a Getafe, on corrien els millors atletes de l’estat espanyol.
Després de passar la eliminatòria el dissabte al matí, va aconseguir superar la semifinal aconseguint millor marca personal 10″47 i això li va permetre classificar-se per disputar la final, retransmesa per Teledeporte el dissabte al vespre, i així, finalment va aconseguir la 8a posició.
L’atleta dels Xafatolls es va quedar a tan sols 1 centèssima del récord de Catalunya sub20 que porta 9 anys vigent i que el actualment el sitúa al rànking com el 2n català absolut més ràpid i 1r de la seva categoria i tot això amb tan sols 17 anys.