L’atleta del Xafatolls, Mireia Sosa, ‘finisher’ al Mundial de 100km en ruta

IMG-20180909-WA0022

L’atleta de l’equip federat dels Xafatolls, Mireia Sosa, ha aconseguit ser ‘finisher’ al Campionat del Món de 100km en ruta disputat a Sveti Martin na Muri (Croàcia) amb 8h45’55.

El dissabte es va celebrar la 30th IAU 100km World Championship i la Mireia Sosa hi va participar amb l’equip de la selecció espanyola d’atletisme (RFEA) aconseguint la 8a millor marca espanyola, la 6a posició per equips i la 9a classificada del món en la seva categoria.

Uns mesos abans, Sosa es proclamava 3a d’Espanya en la prova de 50km ruta a Santander amb un registre de 3h 44min on va aconseguir la mínima establerta per la federació espanyola per poder obtenir plaça pel mundial.
L’actual campiona de Catalunya de Marató és la primera vegada que participa en un Mundial.