L’atleta dels Xafatolls, Ricard Pastó, campió del circuit Mitges de Ponent

PASTÓ-2

• Pastó reconquereix un títol que ja va obtenir al 2015, any d’estrena del circuit
  • En la categoria femenina, Anna Artal repeteix el que ja va aconseguir l’any passat.

Ricard Pastó, en homes, i Anna Artal, en dones, han estat els guanyadors del circuit de les Mitges de Ponent, que va acabar diumenge passat amb la celebració de la Mitja Marató de Lleida.

En el cas de Pastó, l’atleta dels Xafatolls reconquereix un títol que ja va aconseguir el 2015, any de creació del circuit. Pastó ha superat en la classificació final Antoni Carulla (Runners Balaguer) i Jordi Trepat (Xafatolls), que va ser el campió de l’any passat.

PASTÓ-1

En dones, Anna Artal (Amics Atletisme Andorra) ha aconseguit reeditar un títol que ja va signar l’any passat, en aquesta ocasió pel davant de Katherine Jane Chaplin (Borges Trail) i de Núria Ribalta (Xafatolls).

En tots dos casos és, doncs, el seu segon triomf al circuit de les Mitges de Ponent. Es dóna la circumstància que, mentre que Ricard Pastó ha guanyat dos de les quatre proves que formen el circuit (Tàrrega i Mollerussa), en el cas d’Anna Artal s’ha endut el títol sense haver sumat cap victòria parcial, sinó que ha estat gràcies a la seva regularitat.

ARTAL-2

ARTAL-1

El circuit Mitges de Ponent aglutina les quatre mitges maratons que se celebren a les comarques lleidatanes al llarg de la temporada: Balaguer, organitzada pel CE Runner’s Balaguer), Tàrrega (100×100 Fondistes Tàrrega), Mollerussa (AA Xafatolls) i Lleida (AE Ekke). L’empresa Iter5 és l’encarregada de gestionar un circuit que va néixer l’any 2015 amb l’objectiu valorar l’esforç personal i potenciar aquesta modalitat esportiva unint forces i compartint experiències des de cadascun dels clubs organitzadors.

Informa: Redacció