L’atur registrat creix en 246 persones al Pla d’Urgell a l’octubre

L’atur registrat a la comarca del Pla d’Urgell ha crescut en 246 persones el passat mes d’octubre, situant la xifra total de desocupats en 1.923 i la taxa en el 9,43%. La capital, Mollerussa, va liderar l’augment de la desocupació amb 108 nous aturats respecte al mes de setembre. Seguidament, Barbens i Ivars d’Urgell van registrar-ne 34 i 20 més respectivament i la resta de pobles 12 o menys. I és que la desocupació va baixar només en un municipi, Vila-sana, i en una sola persona.

Pel que fa al nombre total de desocupats, Mollerussa va passar dels 824 del mes de setembre als 932. Bell-lloc d’Urgell i Linyola van registrar el segon i tercer nombre més elevat amb 123 i 121 respectivament, Bellvís el quart amb 106, Torregrossa el cinquè amb 95 i Golmés el sisè amb 93. Per contra, els números més baixos van ser els de Fondarella, amb 17, i Sidamon, amb 20.

D’altra banda, cal afegir les persones afectades per un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO), que segons les darreres dades actualitzades pel Departament de Treball corresponents al 2 de juliol, eren 1.838.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.