L’augment de les col·laboracions entre empreses i ‘influencers’, a debat a Mollerussa

La 6a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital aborda aquesta i d’altres temàtiques amb 212 inscrits al Teatre L’Amistat

Cada vegada més empreses aposten per promocionar la seva marca a través dels anomenats influencers. En aquest sentit, la 6a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital celebrada aquest divendres a Mollerussa ha donat a conèixer de la mà de la consultora empresarial Txell Costa quins són els punts que les empreses han de tenir en compte a l’hora d’establir una col·laboració beneficiosa amb persones influents.

Així mateix, els empresaris han pogut conèixer també amb la ponent Luz Hernández diferents estratègies a seguir perquè el tracte entre empresa i client sigui satisfactòria per ambdues parts.

La trobada, coorganitzada per la firma Xtrategics i Fira de Mollerussa, no va poder celebrar-se l’any passat per la pandèmia i enguany ha tornat al calendari amb 212 inscrits d’arreu de Lleida al Teatre L’Amistat.

La jornada s’ha obert amb la ponència virtual de Paula Heller, cap de Transformació Digital en Sistema de Salut a Catalunya. Afegir que ponents com Elisabet Garcia o Gerard Compte també han pres part de la trobada empresarial.


Informen: Ignasi Gómez i Danae Osorio

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.