L’autocine de Golmés dona 1.511 euros al CAP de Mollerussa per la lluita contra la Covid-19

161977c1-3168-476d-856d-8f5950f042af (2)

  • La xifra correspon a les persones que han passat per l’activitat i que han destinat una part de l’entrada del cinema a un vessant solidari
  • La iniciativa, que va tenir lloc els caps de setmana del mes de juny, ha tingut ressò a mitjans internacionals com ‘The Guardian’, ‘The Washington Post’ o ‘The New York Times’

L’Autocine Resquitx Golmés va entregar ahir 1.511 euros al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Mollerussa, que corresponen a la recaptació solidària que s’ha dut a terme durant les sessions de cinema dels caps de setmana del mes de juny. Aquests diners corresponen a un 20% de la quantitat ingressada (un euro per entrada), que l’organització va decidir des del primer moment que es destinessin a finançar la sanitat de la comarca del Pla d’Urgell en la lluita contra la pandèmia de la Covid-19.

La iniciativa, que va tenir lloc des del 30 de maig fins al 26 de juny durant els caps de setmana, es va convertir en l’únic autocinema de Catalunya, que naixia durant l’estat d’alarma pel coronavirus, i tenia una durada temporal i excepcional per l’emergència sanitària del coronavirus. A més, l’Autocine Resquitx Golmés ha dinamitzat l’oci a la zona de l’antiga discoteca Big Ben, que va ser durant molts anys la meca del lleure nocturn.

La iniciativa, que ha estat promoguda pel restaurant Resquitx, l’empresa exhibidora Circuit Urgellenc i l’ajuntament de Golmés per revitalitzar l’oci al Pla d’Urgell, ha tingut una àmplia difusió i se n’han fet ressò  mitjans internacionals com ‘The Guardian’, ‘The Washington Post’ o ‘The New York Times’.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.