L’Autotardor de Mollerussa millora resultats i supera el centenar de vendes

L’espai destinat a la maquinària agrícola d’ocasió d’Autotardor.

La 21a fira Autotardor de Mollerussa ha clos aquesta tarda havent superat les bones expectatives amb les quals va obrir divendres i amb el tancament de més d’un centenar de cotxes d’ocasió, segons ha valorat el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, qui ha fet un positiu balanç atenent a les dades extretes de les enquestes realitzades als expositors i les quals han donat que el 62% de les firmes participants han obtingut els resultats esperats, una dada que suposa un increment de deu punts respecte a l’assolida l’any passat.

Segarra ha mostrat la seva satisfacció també davant el 86% dels expositors que han manifestat la seva intenció de tornar en la propera convocatòria de l’any 2016, xifra que ha estat així mateix per damunt de la del 2015.

Altra de les dades d’aquesta edició situa en 13.000 el nombre de visitants que han  passat des de divendres i fins avui diumenge pel Recinte Firal, el qual ha comptat amb el 100% dels Pavellons Firals, amb el sector d’Automoció i 352 cotxes a la venda, i amb el Recinte Exterior on es localitzava la Maquinària Agrícola i industrial.

El bon temps ha contribuït a la bona afluència de públic al llarg dels tres dies. Sobre aquest punt, el director ha destacat la procedència de visitants no només de la demarcació de Lleida sinó també de Barcelona, Girona, l’Aragó i fins i tot algun visitant de França.

Pel que fa a Maquinària Agrícola els expositors també han tancat diferents operacions. Cal recordar que aquesta és la tercera fira anual de Mollerussa, la segona d’ocasió, on hi és present aquest sector.

En les properes setmanes es coneixerà el nombre total d’automòbils venuts durant la fira  gràcies al sorteig de 3.000 euros que es realitza entre els compradors d’un cotxe en el marc del certamen. El premi, que pretén ser un al·licient i incentiu per a la venda in situ, està patrocinat per l’ens firal i els expositors d’automoció.

D’altra banda, del 5 al 8 de novembre el Recinte Firal acollirà la 8a edició del Saló Mollerussa Lan Party, esdeveniment amb el qual Fira de Mollerussa tancarà el calendari firal d’enguany.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.