L’Autotrac de Mollerussa supera la tercera dècada d’història assolint les primeres vendes

La 31a Fira Autotrac de Mollerussa ha obert portes amb una oferta de 438 automòbils exposats als pavellons firals, on el turisme més econòmic té un preu de 600 euros i el més car de 58.000. Així mateix, el recinte exterior s’omple de 235 màquines vinculades al sector agrícola i industrial, de les quals 104 són tractors. Per altra banda, un espai de vehicles de serveis tanca el catàleg expositiu que enguany formen 37 expositors, algun dels quals, ja ha tancat les primeres vendes. Tot plegat fa que Fira de Mollerussa aposti perquè el certamen pugui mantenir les xifres rècord de l’any passat.

La climatologia és un altre element que enguany juga a favor dels bons resultats de la Fira. La pluja de la setmana anterior i el bon temps actual, sumat a les vacances de Setmana Santa, són factors que poden incrementar el volum de vendes segons apunta el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra.

El certamen ha estat inaugurat per la secretària d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Marta Felip. Qui per la seva banda ha destacat que les fires són un dels puntals de l’activitat comercial de Catalunya. En aquest sentit, Felip també ha volgut destacar la història i l’oferta amb que compta l’Autotrac.

La Fira Autotrac tindrà les seves portes obertes fins aquest diumenge de 10.00 h del matí fins a les 20.00 h del vespre, i sortejarà un premi de 3.000 entre els compradors d’un vehicle.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.