L’Autotrac de Mollerussa tanca portes amb 14.000 visitants

La 33a fira Autotrac de Mollerussa tanca amb una làmina expositiva de 450 vehicles

La 33a fira Autotrac de Mollerussa, dedicada als sectors d’ocasió de l’automòbil i la maquinària agrícola i industrial, ha tancat aquesta tarda les seves portes havent rebut al llarg dels tres dies del certamen de l’ordre dels 14.000 visitants, segons ha manifestat el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, en el balanç de l’edició d’enguany. La xifra, la mateixa que l’any passat, ha suposat, segons ha valorat, una bona afluència de públic des de divendres.

Pel que fa a les vendes, el director ha assenyalat que, a l’espera de tancar aquesta setmana algunes operacions, les previsions continuen sent d’assolir o d’apropar-se al centenar de vendes en cotxes d’ocasió i superar els dos milions d’euros de volum de negoci. L’import exacte i nombre d’operacions es coneixeran en les pròximes setmanes, quan tingui lloc el sorteig, davant notari, del premi de 3.000 euros entre els compradors d’un automòbil en el marc de la fira.

En aquest sentit, Roure ha recordat els més de cinc milions d’euros aconseguits en vendes en el Saló de l’Automòbil de la passada 150 Fira de Sant Josep, al mes de març, els quals, afegits als resultats de l’Autotrac i, a l’octubre, els d’Autotardor, fan que Mollerussa esdevingui referent en fires del sector d’automoció.

L’edició d’enguany de l’Autotrac va obrir divendres dia 21 amb 26 expositors, dels quals la majoria (22) corresponien al sector automobilístic amb una làmina expositiva de 450 vehicles i amb una gran gamma de preus que oscil•lava entre els 1.000 i els gairebé 60.000 euros.

L’Autotrac és la primera de les dues fires que de forma anual organitza Fira de Mollerussa adreçades al sector d’ocasió de l’automòbil i la maquinària agrícola i industrial, sent l’altra l’Autotardor, al mes d’octubre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.