L’Aventura de Nadal ha rebut 8.500 visitants en 10 dies

Del 26 de desembre al 4 de gener ha ofert una vintena d’atraccions, zones de joc per edats i espectacles de música i teatre

Prop de 8.500 persones han passat per l’Aventura de Nadal de Mollerussa, instal•lada al Pavelló Firal, en els deu dies en que ha obert portes des del 26 de desembre i fins el 4 de gener. El parc ha comptat un any més amb una vintena les atraccions mecàniques i els inflables i una agenda d’activitats lúdiques amb espais per a treballs manuals, una ludoteca per als més petits i música, teatre i tallers diversos en un altre espai diferenciat.

Els més petits han pogut gaudir d’una zona de joc i de creació artística amb propostes per interactuar amb diferents materials i fer així una descoberta sensorial a través del joc i la manipulació d’objectes. Un any més s’ha destinat un espai per als tallers, a càrrec de l’entitat Colònies Sant Jaume, qui també s’ha fet càrrec del Racó dels Petits pensat per a infants de fins a 4 anys.

Els dies en que s’ha comptabilitzat una major afluència han estat el 28 i 29 de desembre així com el 4 de gener, dies en els quals s’ha superat els 800 assistents. Per contra, els dies en els qual s’ha registrat un menor volum de visitants han estat el 31 de desembre amb prop de 260 persones i l’1 de gener amb 540.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.