L’empresa General Pasta gestionarà el Bar L’Amistat de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa adjudicarà a l’empresa General Pasta S.L. la concessió administrativa per explotar el Bar de L’Amistat per un període de 8 anys, prorrogable a dos més. Aquesta firma, que gestiona també el restaurant La Tagliatella de la ciutat, haurà de realitzar com a contraprestació una inversió de 89.000 euros per millorar l’establiment. L’adjudicació descarta la implantació d’una cadena de restauració.

L’atorgament de la concessió es portarà a l’aprovació aquest dijous en Ple ordinari del consistori i determina que l’empresa es farà càrrec de les obres de reforma i adequació de la instal·lació elèctrica en baixa tensió així com de la renovació de la climatització, la pintura i la sortida de fums de l’establiment. Les tasques es preveuen allargar dos mesos i la previsió és acabar-les abans de Sant Josep.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Mollerussa preveu rehabilitar el Complex de L’Amistat gràcies a una subvenció de 132.000 euros atorgada per part de la Diputació de Lleida. L’import contempla millorar la façana, solucionar els problemes de goteres que afecten el vestíbul del teatre i arranjar una claraboia.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.