L’Equip d’Atenció Primària del Pla d’Urgell ofereix controls de tensió arterial i consells per prevenir el risc cardiovascular

Risc cardiovascular2 (1)

  • Des de l’atenció primària s’han organitzat diferents activitats per conscienciar la població

L’Equip d’Atenció Primària Pla d’Urgell ha organitzat aquest dijous diverses activitats per conscienciar la població amb motiu de la celebració del Dia Europeu per a la Prevenció del Risc Cardiovascular.

Les infermeres de l’EAP faran durant el matí controls de tensió arterial i oferiran consells sobre alimentació saludable, exercici físic, alcohol i tabac a la ciutadania. Posteriorment, s’oferirà als usuaris la possibilitat de passar a una consulta que s’ha habilitat per a mesurar el risc cardiovascular. Durant tot el dia la pantalla del vestíbul del CAP reproduirà a més informació sobre els factors de risc de les malalties cardiovasculars.

Risc cardiovascular2 (2)

L’alimentació juga un paper molt important en la prevenció i el tractament de les malalties cardiovasculars (nivells elevats de colesterol en sang, tensió arterial elevada, sobrepès i obesitat, diabetis). Uns hàbits alimentaris saludables i satisfactoris poden prevenir l’aparició de factors de risc d’aquestes malalties.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.