Les 100 voltes de la 4a Fita Alta Madness recapten més de 3.000€

Més de 3.200 euros que es destinaran a la investigació de dues malalties minoritàries, és el que han aconseguit amb la subhasta dels 10 únics dorsals que van participar en la quarta edició de la Fita Alta Madness, la primera cursa vertical del Pla d’Urgell.

La prova des que va néixer reparteix els diners generats per a la lluita contra dues malalties minoritàries. Una part es destina com és habitual a l’estudi de la Miopatia Miotubular, que afecta 1 de cada 50.000 nounats, i l’altra part es destinarà al de la Distròfia Muscular Congènita per Dèficit de Merosina (DMC-Lama2), la qual es caracteritza per provocar debilitat muscular entre 1 de cada 30.000 nounats.

Pel que fa a la prova, que suma un total de 7 km i acumula 700 metres de desnivell al circuit tancat d’Autocròss de Mollerussa, va presentar un any més la Fletxa de la Fita Alta, una cronoescalada que reparteix l’últim dorsal per a la cursa al participant més ràpid en pujar els 45 metres de la rampa del circuit.

Des de la Fita Alta Madness s’aconsegueix donar visibilitat a aquestes malalties minoritàries que per quart any consecutiu rebran aquesta aportació econòmica de més de 3.000 euros a la qual s’hi sumaran els diners provinents pels donatius de particulars, empreses, col·laboradors, i de la barra que va organitzar el jovent de Mollerussa.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.